Iets over ons

Onze belofte is u een bijzondere reiservaring bieden. Uw verwachtingen zetten we om in een geslaagd hemels avontuur. Uw persoonlijke wensen bepalen, à la carte, uw unieke vakantie. Vanuit onze wereldervaring inspireren en begeleiden we u om die droombestemmingen te bereiken.

Wij plannen voor u persoonlijk, als koppel of familie. Voor een groep met specifieke eisen, een themareis of een fantastische trouwpartij in het buitenland. We zijn uw reismuze, van a tot z.

Uw voordelen

U droomt en wij maken het voor u waar. We weten wat verfijnde luxe betekent en weten dat u dit ook verdient. We creëren een persoonlijk voorstel, steeds met een persoonlijke toets. Door onze expertise verleiden we u naar prachtige reisideeën, door onze kennis stellen we een programma tot in de puntjes samen en door onze relaties zijn extra voordelen steeds leuk meegenomen.

Sarah Van Noppen

Wie ben ik? Een ontdekkende dame met een fijne honger naar de wereld. Met, uiteraard, een ruime valies reiservaring en met een neus voor alles wat goed is. Iemand die droomt van high tea momenten, tijdens het zweven door eindeloze landschappen op de Orient Express. Ik houd ervan me in te leven in uw wensen en u mee laten dromen, nog voor u vertrekt. U zien terugkomen met een glimlach is mijn uitdaging.

Uw Travel Muze cadeaudoos

Wilt u iemand eens goed verwennen? Of u wilt iemand weer een stukje van de wereld laten ontdekken? Waarom niet starten met de Travel Muze cadeaudoos? Een stijlvol geschenk in een prachtige doos, stijlvol afgewerkt en met klassebubbels. Het tintelend begin om de ontvanger direct in de zevende hemel te brengen. En u? U scoort op een originele manier, waar men nog lang van zal genieten.